Nieuws

Whisky Festival Noord Nederland

Dit jaar mogen we wederom de Food & Drinks verzorgen in de horecatent bij de Der Aa-kerk. Het wordt een speciale editie. Waarom? Omdat het festival dit haar 10-jarig jubileum viert! Daar heffen we graag een glaasje whisky op. 

We wensen de organisatie van het WFNN nog vele edities toe. U kunt ons komend weekend (vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 maart) weer op de vaste plek vinden. Graag tot dan!  

 

Project Eemshaven

Het jaar is begonnen met een nieuw cateringproject. In de eerste week van januari zijn we van start gegaan met de dagelijkse catering voor een groep van 50 - 80 personen. We verzorgen in Eemshaven de lunch, het ontbijt en het diner met dagverse producten. We hopen op een fijne en langdurige samenwerking!

 

Partijen

Afgelopen herfst hebben we een aantal mooie partijen mogen verzorgen. Variƫrend van een 3-gangen diner in de Martinikerk voor 220 gasten i.o.v. Groningen Congresbureau, een dinerbuffet in het kader van de Economencongres voor ruim 400 studenten in de Martinikerk, een huwelijksvoltrekking in de Pepergasthuiskerk met een prachtige Sweet Table en afgelopen zondag de verzorging van de VIP tent, het jaarlijks terugkomend Hardloopevenement, De 4 Mijl van Groningen. Voor alle foto's kunt u op onze Facebook-pagina terecht of op Flickr.

 

 

2014

De Cateraars wenst u een voorspoedig en culinair 2014!

Ook dit jaar kunt u ons benaderen voor uiteenlopende particuliere en zakelijke bijeenkomsten.

Wat dacht u van een feestelijke Tapas BBQ in uw achtertuin of een relatiedag voor uw afnemers en klanten op Borg Nienoord? We komen graag met u in gesprek.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Cateraars onderneemt al sinds jaar en dag duurzaam wat ook wel MVO wordt genoemd. In de bijgaande documenten kunt u lezen hoe dit zich vertaalt in ons proces. Gezond & MVO en Transport & MVO.

 

Partijen

"Boeren" Bruiloft

Een boerderij omtoveren tot diner- en feestlocatie en de cateringverzorging, dat was de opdracht die we kregen van de opdrachtgever. Zaterdag 20 juli hebben we een bruiloft mogen verzorgen in Oudeschip. De loods werd zodanig gebouwd dat er 2 ruimten werden gerealiseerd voor het diner en het feest. Het bruidspaar en de gasten hebben genoten. Kijk op onze Facebook pagina voor de foto's; www.facebook.com/decateraars

 

Inrijden viaduct Ringweg Oost

Op zondag 7 juli hebben we het ontbijt mogen verzorgen tijdens het inrijden van het viaduct op Ringweg Oost. Buurtbewoners uit De Hunze en Beijum-Zuid kregen van de projectorganisatie van de provincie Groningen een ontbijt op de Ring aangeboden. Omlijst met muziek en vermaak voor de kinderen en mooi weer, was het ontbijt erg geslaagd. Enkele sfeerbeelden kunt u zien op; www.facebook.com/decateraars

 

Borg NIENOORD

Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor alle cateringaanvragen bij Borg Nienoord in Leek. Van  o.a. bruiloften, recepties, lunches en diners voor grote groepen tot galafeesten, congressen, personeelsfeesten etc.

Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Koninginnenacht- en dag

Tijdens de viering van de laatste Koninginnenacht- en dag heeft De Cateraars Outdoor de broodjes mogen verzorgen bij het RocknRolla podium a/d Reitemakersrijge i.o. van What's Cooking Events. De sfeer en de muziek was fantastisch!

 

WFNN

De 8e editie van het Whisky Festival Noord Nederland is wederom gehouden in de Der Aa-kerk in hartje Groningen, van 22 tot en met 24 maart 2013. Wij hebben de standhouders voorzien van een warme maaltijd, drankjes en broodjes. De bezoekers konden bij ons terecht voor koffie, bier, fris en stevige "bodem broodjes" met o.a. zalm.

In onze stand hebben wij onze Tasty Whisky Slider gepresenteerd, een heerlijk forcaccia met een handgevormde runderburger en een verse saus waarin een lekkere whisky was gebruikt. 

 *******

SOCIAL MEDIA

U kunt De Cateraars volgen op Facebook via http://www.facebook.com/decateraars.decateraars?ref=ts&fref=ts

en op Twitter via @DeCateraars voor de laatste ontwikkelingen.

 *******

FEESTDAGEN

Op 30 april is ons kantoor niet geopend. Uiteraard hebben wij wel een calamiteiten nummer beschikbaar.

Tijdens de Pinksterdagen is het kantoor gesloten. De lunches en diners voor het Energy Village Hotel blijven we zoals gebruikelijk verzorgen.

Wij wensen u fijne Pinksterdagen toe!

***** 

NIEUWE LOCATIES

BORG en RIJTUIGENMUSEUM NIENOORD

Midden april hebben wij de eerste bruiloft mogen verzorgen op Borg en Rijtuigenmuseum Nienoord. Het was er altijd al mooi maar op dit moment bevindt de Borg zich in de afrondende fase van een ingrijpende renovatie en het is alleen maar mooier geworden. Helemaal klaar voor het bezoek van de Koning en Koningin op 28 mei a.s. De authentieke elementen zijn prachtig gerenoveerd en u kunt er gewoon een kopje koffie komen drinken! Zelfs met een taartje erbij! In mei is het restaurant geopend op de zondag voor een lunchgerechtje, aangeklede borrel of een kopje thee en koffie.

Wij informeren u snel over de mogelijkheden, tijden en assortiment!

De Borg is verder te gebruiken voor zowel particuliere als zakelijke bijeenkomsten. Van Kleine vergader- en trainingsactiviteiten tot een mooie afsluitende borrel of feest. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 *******

BBQ SEIZOEN 2013

Het BBQ seizoen is weer geopend! Wij bieden complete pakketten v.a. 12,50; 4 stukjes vlees, 4 sausjes, 2 salade, brood en boters, bbq met gasfles, borden, bestek, opdekbestek, pan voor de pindasaus en transport binnen 15 km. Alles vanaf 15 personen!

Zie onze speciale flyer!

BBQ in COMBINATIE MET:

Heeft u binnenkort een personeelsfeestje, familiedag of wilt u gewoon met een vriendenclub iets gezelligs ondernemen? Naast zwemmen kunt bij de Papiermolen en Lemferdinge met uw gezelschap BBQ-en vanaf 15 personen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via Reserveren(at)decateraars.nl of via het Reserveerlijn (050) - 318 87 88.

*******

Eemshaven

Het zou niet maar het is toch; de leveringen van de warme lunches voor de werknemers van FIP Magnum zijn nog steeds actueel. Het personeel komt o.a. uit Frankrijk, Polen, ItaliĆ«, Hongarije, Portugal en uit andere delen van ons land.